ورود آسان به بورس با صندوق سرمایه گذاری مشترک کاریزما
با نگاهی به گذشته می بینیم که سرمایه گذاری در هیچ بازاری به اندازه بورس، بازدهی نداشته است. با خرید واحد های این صندوق، بدون نیاز به کسب دانش و جستجو برای پیدا کردن سهام خوب، می توانید بهترین سبد بورسی را داشته باشید و از بازدهی آن منتفع شوید.
معرفی صندوق
صندوقهای سرمایه گذاری در سهام به صندوقهایی اطلاق میشود که بر اساس شرایط مندرج در اساسنامه و امیدنامه خود حداقل 70درصد از دارایی های صندوق در بازار سهام و مابقی را در دارایی های با درآمد ثابت سرمایه گذاری میکنند. بنابراین سرمایه گذاری در این صندوق ها به منزله سرمایه گذاری در بازار سهام است و بازدهی آن ها به تناسب بازدهی شاخص بورس خواهد بود. برهمین اساس کسب سود در این صندوق ها محدودیتی ندارد ولی در مقابل احتمال افت قیمت و محتمل شدن زیان در صورت افت شاخص بورس وجود دارد. بنابراین این صندوق ها بیشتر با دید سرمایه گذاری بلند مدت توصیه شده و به عنوان سود ثابت نمی توان روی آن حساب کرد.
یکی از مزایای مهم این نوع صندوقها نقدشوندگی بالای آن است، بدین معنی که به دلیل عملیات بازارگردانی، در روزهای منفی بازار هم واحد های این صندوق قابلیت نقد شدن دارند. در حالیکه در بازار سهام احتمال اینکه پشت صف های فروش امکان نقد کردن دارایی خود را نداشته باشیم وجود دارد. همچنین تنوع سبد سرمایه گذاری این نوع صندوقها موجب می شود با سرمایه گذاری در این صندوق دیگر نیازی به متنوع سازی دارایی خود جهت کاهش ریسک نداشته باشیم. در واقع مدیران صندوق به اندازه بهینه در انتخاب شرکت ها تنوع ایجاد می کنند و شما با داشتن هر واحد از این صندوق، در واقع سهام بیش از 15 شرکت را به نوعی خریداری کرده اید.
اطلاعات صندوق
مدیر صندوق شرکت سبدگردان كاریزما
آغار فعالیت از 1391/7/11
شماره ثبت سازمان بورس 11095
تعداد واحدهای صندوق
3,267,958
كل خالص ارزش دارایی ها (ریال)
3,010,694,542,366
نحوه کسب بازدهی
صندوق های سهامی عموما تقسیم سود ماهیانه ندارد. شما در هر روز از ماه می توانید با خرید واحد های سرمایه گذاری این صندوق به نرخ NAV روز بعد و سپس فروش واحد های صندوق در روزهای آتی با نرخ NAV بالاتر و از محل اختلاف قیمت خرید و فروش بازدهی کسب کنید. به عبارتی سود شما از محل افزایش قیمت هر واحد محقق خواهد شد.
نرخ بازدهی که شما برای سرمایه گذاری در این صندوق کسب می کنید وابسته به شرایط بازار بورس است. شما در هر زمان که بخواهید می توانید از صندوق خارج شوید و وجه نقد خود را دریافت کنید. اما با توجه به ماهیت بازار سرمایه بهتر است برای سرمایه گذاری در واحدهای صندوق های سهامی دید بلند مدت نسبت به سرمایه گذاری داشته باشید تا سود مطلوبی بدست آورید.
عملکرد گذشته
صندوق مشترک کاریزما در سال های گذشته همواره بازدهی مناسبی نسبت به شاخص بورس و سایر بازارهای موازی داشته و تلاش مدیران صندوق بر این بوده است که تا جای ممکن، نسبت به شاخص از نوسانات کمتری برخوردار باشد.
بازدهی صندوق مشترک کاریزما در سال 1398 معادل 201 درصد بوده و در سال 1399 نیز معادل 172درصد بوده است.
مزایا
حفظ ارزش پول در مقابل تورم
عدم نیاز به تخصص و صرف زمان
نقد شوندگی روزانه و سریع
کارمزد پایین سرمایه گذاری
مناسب برای
این صندوق برای کسانی که قصد حفظ ارزش پول در مقابل تورم را دارند و سرمایه گذاری در بورس را به عنوان یک فرصت خوب شناسایی کرده اند و نمی خواهند این فرصت را از دست بدهند؛ اما تخصص کافی یا زمان مناسب برای انجام تحلیل و انتخاب سهام پرپتانسیل و شناسایی زمان مناسب فروش سهام را ندارند، مناسب است.
نحوه سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در صندوق مشترک کاریزما از طریق صدور واحد سرمایه گذاری صورت می گیرد. شما می توانید با مراجعه به صفحه ثبت نام و وارد کردن مشخصات فردی، به صورت غیر حضوری اقدام به ثبت نام نمایید. پس از ورود به حساب کاربری، وجه مورد نظر برای سرمایه گذاری را از طریق درگاه آنلاین با کارت های عضو شبکه شتاب و یا از طریق شعب بانکی به حساب شرکت واریز نموده و فیش واریزی خود را بارگذاری نمایید؛ سپس درخواست صدور واحد سرمایه گذاری خود را ثبت کنید.
برای خارج شدن از صندوق یا اصطلاحا ابطال واحد های سرمایه گذاری نیز می توانید از طریق پنل کاریزما به میزان دلخواه درخواست ابطال خود را ثبت کنید و وجه حاصل از ابطال واحد ها بین 2 تا 7 روز کاری به حساب شما واریز خواهد شد.
نرخ صدور و ابطال
927,301
قیمت صدور هر واحد
921,277
قیمت ابطال هر واحد
1403/6/25
تاریخ آخرین بروزرسانی
هزینه ها
در صندوق سرمایه گذاری مشترک کاریزما، بابت هر درخواست صدور و ابطال، مبلغ 2000 تومان به عنوان کارمزد از سرمایه گذار دریافت می شود. همچنین به دلیل برخی هزینه های که صندوق باید آنها را بپردازد از جمله کارمزد مدیر، کارمزد متولی و کارمزد نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار، مبلغی جزیی تحت عنوان اختلاف قیمت بین قیمت صدور و ابطال واحد ها لحاظ می شود.
جزییات هزینه ها و کارمزد های هر صندوق در امید نامه آن صندوق درج گردیده است که مجموع آنها، سالانه کمتر از 2 درصد از متوسط دارایی های تحت مدیریت صندوق می شود.