شرکت سبدگردان کاریزما در راستای ایفای تعهد مسئولیت اجتماعی در سال 1393 اقدام به راه اندازی این صندوق سرمایه گذاری کرد. این صندوق که اولین صندوق نیکوکاری در ایران محسوب می شود با هدف حمایت از پروژه های آکادمیک و دانشجویان کم بضاعت و بی بضاعت راه اندازی گردید تا همه مردم بتوانند با هر میزان بضاعت در این امر خیر و نیکو شریک باشند.
معرفی صندوق
صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران، از نوع درآمد ثابت، مبتنی بر صدور و ابطال و با تقسیم سود ماهانه است. ترکیب دارایی های این صندوق عموما اوراق درآمد ثابت و سپرده بانکی است. فعالیت این صندوق تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار انجام می شود و متولی صندوق نیز به طور مستمر فعالیت آن را زیر نظر دارد.
هدف از تشکیل صندوق های سرمایه گذاری جمع آوری وجوه از اشخاص نیکوکار و اختصاص آن ها به خرید انواع اوراق بهادار جهت کسب سود و بهره برداری از این سود در جهت منافع مورد نیکوکاری است. مهم ترین مزیت سرمایه گذاری در این صندوق، تجمیع سرمایه های خرد وکلان افراد نیکوکار و مدیریت یکپارچه آن هاست که با عملکرد مناسب صندوق سهم بسزایی در ارتقا فعالیت های دانشگاه تهران و پیشبرد اهداف نیکوکارانه مذکور خواهد داشت.
امور نیکوکارانه مورد نظر صندوق به شرح زیر است :
اعطای بورس تحصیلی و پرداخت کمک آموزشی و پژوهشی به دانشجویان مستعد یا نیازمند در دانشگاه تهران
حمایت مالی از کارآفرینی و توسعه کسب و کار در چارچوب احکام اسلامی و اعطای وام قرض الحسنه به دانشجویان مستعد یا نیازمند در دانشگاه تهران
اعطای بن خرید کالاهای اساسی اعم از غذا، پوشاک، کتاب و نظایر آن به دانشجویان مستعد یا نیازمند در دانشگاه تهران
حمایت مالی از درمان و سلامت و پرداخت کمک هزینه خدمات درمانی به دانشجویان مستعد یا نیازمند در دانشگاه تهران
کمک به احداث، نوسازی و تجهیز ساختمان های دانشگاه تهران اعم از کلاس آموزشی، کتابخانه، آزمایشگاه، اماکن ورزشی، مسجد ونمازخانه، خوابگاه و نظایر آن با مشارکت خیرین و نیکوکاران
صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری دانشگاه تهران تقسیم سود ماهیانه دارد. در صندوق های نیکوکاری سه روش مشارکت در سود تعریف می شود که قابل انتخاب توسط سرمایه گذار است:
• اختصاص اصل و تمام منافع حاصل از سرمایه گذاری در امور نیکوکاری خاص
• اختصاص تمام منافع حاصل از سرمایه گذاری به امور نیکوکارانه و حفظ اصل سرمایه گذاری برای فرد نیکوکار.
• اختصاص بخشی از منافع سرمایه گذاری ( تا سقف 15 درصد از سود تقسیمی دوره به شخص نیکوکار و مابقی به امور نیکوکارانه)
عملکرد گذشته
مزایا
انجام مسئولیت اجتماعی و کمک به دانشجویان
تنوع روش های مشارکت در سود
حفظ اصل سرمایه در عین مشارکت در امر نیکوکارانه
تجمیع سرمایه های خیرین در راستای پیشبرد اهداف نیکوکارانه
مناسب برای
این صندوق برای افرادی که قصد مشارکت در امر خیر در راستای موضوع تشکیل صندوق دارند می تواند مناسب باشد.
نحوه سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران از طریق صدور واحد سرمایه گذاری صورت می گیرد.
شما می توانید با مراجعه به صفحه ثبت نام و وارد کردن مشخصات فردی، به صورت غیر حضوری اقدام به ثبت نام نمایید. پس از ورود به حساب کاربری، وجه مورد نظر برای سرمایه گذاری را از طریق درگاه آنلاین با کارت های عضو شبکه شتاب واریز کنید و یا از طریق شعب بانکی، وجه مورد نظر را به حساب شرکت واریز نموده و فیش واریزی خود را بارگزاری نمایید سپس درخواست صدور واحد سرمایه گذاری خود را ثبت کنید.
برای خارج شدن از صندوق یا اصطلاحا ابطال واحد های سرمایه گذاری، نیز می توانید از طریق پنل کاریزما به میزان دلخواه درخواست ابطال خود را ثبت کنید و وجه حاصل از ابطال واحد ها حداکثر ظرف سه روز کاری به حساب شما واریز خواهد شد.
نرخ صدور و ابطال
1,023,366
قیمت صدور هر واحد
1,022,995
قیمت ابطال هر واحد
1403/6/25
تاریخ آخرین بروزرسانی
هزینه ها
در صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران، کارمزدی مستقیما بابت صدور و ابطال از سرمایه گذار دریافت نمی شود. اما به دلیل برخی هزینه های که صندوق باید آنها را بپردازد از جمله کارمزد مدیر، کارمزد متولی و کارمزد نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار، مبلغی جزیی تحت عنوان اختلاف قیمت بین قیمت صدور و ابطال واحد ها لحاظ می شود.
جزییات هزینه ها و کارمزد های هر صندوق در امید نامه آن صندوق درج گردیده است که مجموع آنها، سالانه کمتر از 1 درصد از متوسط دارایی های تحت مدیریت صندوق می شود.